Miért a Berényi Nyelvstúdió?

 

A nyelvtanulást ne bízza a szerencsére! Építse fel nyelvtudását nálunk!                           

 

Miért válasszon minket?

 

Mert...

Nyelvstúdiónk 2014. november 20.-ától, az új felnőttképzési törvény alapján, engedélyezett felnőttképzési tevékenységet folytat. ( Korábban, 2007. óta a Felnőttképzési Akkreditációs Testület (FAT) által Akkreditált Felnőttképzési Intézményként működött.)

Résztvevőink számára teljes körű szolgáltatást biztosítunk. Több szempontú igény – és szintfelmérés, magas színvonalú nyelvtanfolyamok, udvarias és segítőkész kiszolgálás, valamint precíz és korrekt adminisztráció.

Szolgáltatásaink színvonalát garantálja, hogy Intézményünk, 2006.-ban felnőtt oktatás során végzett feladatainak ellátásához, célkitűzései megvalósításához, jó hírnevének erősítéséhez meghatározta minőségpolitikáját, kidolgozta és bevezette minőségirányítási rendszerét, melyet évről évre továbbfejlesztett, igazodva a jogszabályokhoz és melyet jelenleg is  a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. Törvény 14§-a által előírt és a 58/2013. NGM rendeletben meghatározottak szerint működtet.

Barátságos tanteremben, modern technikai eszközök segítségével, igény szerint kihelyezett helyszínen folyik az oktatás. A legfrissebb tanítási irányzatot a kommunikatív módszert követjük, mely használható nyelvtudást biztosít. Tanfolyamainkat a kis csoportlétszám teszi még hatékonyabbá.

Kis csoportban gyorsabban lehet haladni. Tanáraink az alacsony csoportlétszám miatt, az egyes résztvevők személyes nyelvi fejlődésére is tudnak koncentrálni.

A Berényi Nyelvstúdió tanfolyamait a színvonalas szolgáltatáson túl az elérhető ár, a beszédcentrikus nyelvoktatás, az igények rugalmas kielégítése, valamint általános angol és német, nyelvi programkövetelmény alapján kidolgozott és nyelvi felnőttképzési szakértő által minősített- képzési programjaink teszik eredményessé.

Az ingyenes szint és igényfelmérést követően a kapott információk alapján az igényeket fiegyelembe véve minden tanfolyamra kiegészítő anyagot készítünk. Ez oktatási rendszerünk egyik egyedisége.

Véleményünk szerint a képzés sikere nagymértékben a tanáron múlik, ezért tanáraink diplomás, széles látókörű, szakmailag felkészült, humoros, tapasztalt oktatók. Az alkalmazott tanárok az oktatott nyelvből nyelvtanári végzettséggel és felsőfokú nyelvtudással rendelkeznek.